Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam - Trainer Do Gry Fifa 13 (1.8.0.0).

Patrykn2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wszedłeś tu aby pisać durne i nie godne uwagi komentarze albo sobie nabijać posty TO WYJDŹ. Jak chcesz mi naprawdę pomóc to zostać a ja bardzo to docenie.

Więc poszukuje Trainer'a do Fify 13 ( Wersja gry 1.8.0.0) Ultimate Team . Chodzi głównie o to aby dodawało 1 klawiszem 5 bramek , 2 kończyło mecz . Tylko by on działał ( naraźe te co znalazłęm to bramek nie dodawało i po przyśpieszeniu gry ea się rozłączało). I poproszę instrukcje do niego ponieważ jestem w tych sprawach zielony .

(Nagradzam oczywiście + i nagrodą gotówkową za pomoc ( nie za dużo bo jestem pełnoletni :D )

Czekam Na Pomoc I Liczę Na Was :) !!!!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie ma trainerów do Ultimate Team czyli takiego Multiplayer chociaż mogę się mylić.

Opublikowano

Tylko ten jest. Chyba że napiszesz na jakiś stronach co tworzą haxy na zamówienie. Też płatne oczywiście. A co Ci po tym trainerze jak użyjesz go i po tygodniu pewnie ban?

Opublikowano

Ale co ty chcesz odświeżać? Dostałeś na tacy link do strony na której możesz znaleźć trainera.. Czego chcesz więcej? Jak na tamtej stronie jest płatny to raczej nikt CI go za darmo nie da.

Opublikowano

czlowieku idz szukaj sobie sam trainera bo widzisz dostales tu wszystko ludzie traca czas aby napisac komentarz oraz dac Ci linka a Ty dalej szukasz. Za frajer od nikogo nie dostaniesz trainera z cheathappens bo on jest na jedno IP.

579571423327107377857.png

Opublikowano

czlowieku na ch*j odświeżasz temat? jezeli kazdy by tak robił to bysmy czytali tematy z przed kilku lat!

A co do moda tego forum to widze ze zadnego tu niema a temat powinien juz dawno byc zamkniety!!!

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...